MALI massage
Tijdens deze massage voel je heel veel verschillende technieken die ik geleerd heb in zowel Nederland als in het buitenland. Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en hier pas ik de massage volledig op aan. De MALI massage hoeft niet altijd hetzelfde te voelen, dit komt doordat ik in mijn flow masseer en omdat jij je ook niet altijd hetzelfde hoeft te voelen.
Geniet mee in de flow van gevoel, geur en geluid.

30 minuten: €30
60 minuten: €50
90 minuten: €70MALI zwangerschapsmassage
Gedurende de zwangerschap kun je de behoefte krijgen om jezelf te ontzien van de kwaaltjes, die er vaak bij komen kijken. Tijdens deze massage wordt aandacht besteed aan de lichaamsdelen die belast worden. Iedere vrouw ervaart een zwangerschap op haar eigen manier, dus kijken we samen wat prettig is.
De zwangerschapsmassage wordt gegeven terwijl je op de zij ligt. (De eerste 12 weken van de zwangerschap worden massages afgeraden.)

30 minuten: €30
60 minuten: €50
90 minuten: €70MALI massage met warme stenen

De warme stenen voelen alsof er warme olie over je lichaam glijdt. De basaltstenen komen uit vulkaan gebieden en zijn in de natuur zo glad geschuurd door zand en lava, dat je geen besef hebt dat het stenen zijn die je voelt. Deze warmte wordt als het ware in je lijf gedrukt waardoor onder andere je spieren warm worden en meer ontspannen.

30 minuten: €40
60 minuten: €60
90 minuten: €80Hoofd, nek en schoudermassage
15 minuten: €15

Voetmassage
15 minuten: €15