Mijn naam is Malou en ik ben in 2013 met MALI massage gestart.
Bij verschillende kleine en grote bedrijven heb ik mijn ervaring op kunnen doen en inmiddels werk ik nu volledig voor mezelf. Wat een vrijheid!

Vanaf het moment dat ik wist dat ik masseur wilde worden, werd keuzes maken een stuk makkelijker voor mij. Ik hoefde alleen mijn stroom te volgen en te doen wat ik leuk vond. Dit kan ik nog steeds doen omdat ik mijn vak elke dag leuker ga vinden.

Ik heb de opleiding Schoonheidsverzorging gevolgd, omdat ik mezelf te jong vond voor een Massage studie. Hierdoor ben ik de schoonheid van de huid, ons grootste orgaan, nog meer gaan waarderen.

MALI massage is de eerste paar jaar begonnen met massages en ik ben nu ook gestart met gezichtsbehandelingen geven. Hier heb ik lang mee gewacht omdat ik nooit het product kon vinden waar ik helemaal achterstond. Ik heb een paar maanden gereisd en in Bali ben ik erg geïnspireerd geraakt door de manier waarop zij een gezichtsbehandeling geven. Puur natuur, met alleen groenten en fruit.
Ik heb mezelf bij thuiskomst enorm in het diepe gegooid om mijn gezichtsbehandelingen óók zo natuurlijk mogelijk te kunnen geven. Het leuke hiervan is dat ik hierin nooit uitgeleerd zal raken omdat de natuur oneindig is. Tijdens mijn gezichtsbehandelingen zul je heel veel herkenbare geuren ruiken omdat ik alleen met veel kruiden, etherische oliën en pure (eetbare) basisoliën werk.

Mijn ingrediënten probeer ik heel nauwkeurig uit te zoeken. Ik vind het een heel prettig idee om kleine ondernemers te helpen die, net als mij, met hun hart werken en op hun eigen manier meer bewustheid willen bijbrengen over ons lichaam en het milieu.
➺ Zenzicare
 Aromatherapie info
➺ Bijenbehouderij de Gagel

De pure basisoliën die ik gebruik zijn van het Duitse merk Ölmühle Solling, meerdere oliën zijn ook te koop bij Zenzicare.
Ölmühle Solling