Over mij
Mijn naam is Malou Jansen en ik ben eigenaresse van MALI massage. Ik ben opgeleid als schoonheidsspecialiste dus in mijn praktijk geef ik aandacht aan zowel het gelaat als het lichaam. Een paar jaar geleden ben ik in het buitenland geïnspireerd geraakt door de manier hoe hun omgaan met de natuur.

Met Ellen, eigenaresse van Zenzicare, heb ik enorm veel raakvlakken over onderwerpen in ons brede vakgebied. Zij als natuurvoedingsdeskundige en ik als schoonheidsspecialiste met beide onze aandacht voor producten met pure ingrediënten. In haar webshop kun je de producten bestellen die ik gebruik in mijn behandelingen. Het is heel gaaf om te zien dat een natuurlijke keuze voor verzorging ook echt effect heeft. Waar wij niet raar van opkijken maar deze verbazing is er nog vaak bij onze cliënten.
De natuur is oneindig dus zullen we nooit uitgeleerd raken.

Massages
Al mijn massage kennis en ervaring heb ik samengevoegd in de MALI massage. Ik werk inmiddels al een aantal jaar fulltime in deze branche en heb ook mooie cursussen mogen volgen. Zo heb ik diverse trainingen bijgewoond van Julien Patterson in Utrecht maar ook ben ik naar de andere kant van de wereld gereisd om de Balinese massage te leren. Dat is mijn droom; om massages te leren vanuit de oorsprong. Ik werk veel met de Lomi Lomi massagetechnieken, hier masseer je vooral met de onderarmen. Dit geeft een heel andere ervaring dan een massage waar alleen de handen gebruikt worden.

Gezichtsbehandelingen
Tijdens mijn gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van biologische en natuurlijke huidverzorging.
Sommige producten maak ik met de hand en deze zou je bij wijze van kunnen eten. De rest van mijn producten zoek ik uit op de ingrediënten. Dus zo heb ik inmiddels een wisselende mix van verschillende merknamen die ons steeds weer blij verassen tijdens een gezichtsbehandeling. Van Najel aleppo zeep tot luxe verzorging van Alteya Organics. In mijn gezichtsbehandeling mag je heerlijk in stilte genieten terwijl ik informatie geef over welke pure geuren je ruikt. Het zijn onder andere de geuren van; Echte Ceylon kaneel, Argan olie, Kokosolie, Rozemarijn, Tea tree en Citroenmelisse.